Over Backpackfever

Hoi hoi! Leuk dat je even langskomt! Mijn naam is Cindy Veldhuis – van Hunen, gepassioneerd Inbound Marketeer, Globetrotter en Avonturier. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik wel bezig om de mooiste bestemmingen voor onze volgende reis uit te zoeken.

En als ik niet aan het sporten ben, dan werk ik wel aan een fotoalbum van ons vorige avontuur. Reizen geeft mij het gevoel van absolute vrijheid. Het ontdekken van nieuwe culturen leidt tot onvergetelijke herinneringen. Herinneringen die ik graag vastleg op dit blog.

Mijn digitale reisdagboek

Backpackfever is mijn digitale reisdagboek. Tijdens al mijn reizen heb ik notitieboeken vol geschreven met leuke anekdotes, en aantekeningen gemaakt over de plekken die we bezochten. Vaak kreeg ik de vraag, wat doe je daar nou mee?

Een goede vraag… Elementen uit mijn dagboeken plaatste ik in onze fotoalbums, maar verder deed ik er niet zoveel mee. Behalve als er een vriend, familielid of collega naar dezelfde bestemming zou afreizen en op zoek was naar tips en nuttige informatie. Dan pakte ik mijn boekje erbij en beleefde de mooiste momenten opnieuw.

Zo is het idee van Backpackfever ontstaan, een digitale variant van mijn handgeschreven notities. Er is zoveel, er zijn zoveel mooie avonturen geweest. Nog lang niet alles staat op de site. Maar dat komt zeker goed. Ook toekomstige avonturen zal ik met jullie delen.

Stay tuned en laat je inspireren!

Laat een reactie achter

Bewaren