Over Backpackfever

Backpackfever is de blog voor avontuurlijke reizigers die de wereld echt willen leren kennen. De reisblog voor globetrotters die de tijd nemen om een bestemming te ontdekken en verder willen kijken dan de beroemdste bezienswaardigheden van een land, regio of stad.

Op Backpackfever vind je verhalen gebaseerd op persoonlijke ervaringen en vol tips om een bestemming van binnen en buiten te leren kennen. Je vindt er verhalen vol leuke activiteiten om meer te leren over het leven op een bepaalde plek. Maar ook verhalen die je meenemen in de lokale cultuur en je letterlijk de sfeer laten proeven in de vorm van lokale gerechten en lekkernijen. 

En af en toe is er ook aandacht voor de beroemde bezienswaardigheden, omdat deze onlosmakelijk aan je reis verbonden zijn. 

Backpackfever | Cindy Veldhuis - van Hunen | Martelltal | Zuid Tirol

Ontmoet Cindy: het gezicht achter Backpackfever

Hi! Mijn naam is Cindy en ik ben het gezicht achter Backpackfever. Als gepassioneerd reiziger en wereldverwonderaar heb ik al veel mooie plekken op deze wereld mogen ontdekken en droom ik nog over minstens even zoveel bestemmingen. 

Breng mij naar een onbekende plek en ik ben in mijn element. Al mijn zintuigen gaan direct aan de slag. Wat ruikt er hier zo lekker? Wat staat er op dat bord? Waar gaan al deze mensen heen? Wat wil ik hier doen? Oftewel mijn Backpackfever slaat toe en ik wil het liefst alles tegelijk zien, doen en ervaren. 

Hoe meer reizen ik maakte, hoe meer behoefte ik kreeg om van de gebaande paden af te wijken. Ik wilde meer dan alleen het bezoeken van de bezienswaardigheden uit de reisgids. Ik wilde een bestemming echt leren kennen, haar inwoners ontmoeten en de sfeer in me opnemen. Maar ook nieuwe dingen uitproberen, links gaan waar iedereen rechts gaat en mijn eigen avontuur creëren. 


Boek een call met Backpackfever

Wil jij meer weten over één van de reizen die ik heb gemaakt? Ben je op zoek naar tips en adviezen om jou reis nog onvergetelijker te maken of ben je gewoon benieuwd hoe je zo’n grote verre reis aanpakt? Boek dan een call met mij en ik beantwoord al je vragen. Bijvoorbeeld over jouw aankomende camperreis naar Canada.

Boek een call met Backpackfever

Mijn favoriete bestemmingen

Wat kost een camperreis door West Canada?

Canada

Ga mee op reis naar Canada! Een avontuurlijke camperreis door het westen van Canada. Van Vancouver naar Jasper & Banff. Voor tips & heel veel inspiratie!

Wandelen in Zuid Tirol: 10 tips | neem een (regen)jas mee

Zuid Tirol

Alle uitzichten in Zuid Tirol zijn perfect. Net als het eten! Zuid Tirol is een perfecte bestemming om op je gemakje te ontdekken. Laat je verrassen!

Zuid Afrika Blythe River Canyon | Over Backpackfever

Zuid Afrika

Ga mee op reis naar Zuid Afrika! Een roadtrip van Johannesburg, via het Kruger Park, naar Kaapstad is fantastisch. Vind tips en heel veel inspiratie!


In contact met Backpackfever

Heb je een vraag voor of over Backpackfever? Heb je een foutje gezien? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur een mailtje naar cindy@backpackfever.nl en ik neem graag contact met je op!

Laat een reactie achter